Kategorier

 

Antikke møbler

Brugte møbler

Billig møbler

Billige designmøbler

Billige havemøbler

Billige kontormøbler

Billige møbler

Brugte kontormøbler

Byggemarkeder

Designmøbler kopi

Havemøbler tilbud

Havemøbler udsalg

Møbelforretninger

Møbler lagersalg

Sovesofa

 

 

Kopi designmøbler – fuldt lovligt

 

Udfyld moebler.dks søgeformular får du tre gode tilbud på kopi designmøbler, som du kan købe helt lovligt.

 

 

 

Når du udfylder formularen, går vi i gang med at lede efter det, du ønsker dig. Få dage efter bliver du kontaktet med tre tilbud. Det er gratis og uforpligtende – og det bliver ikke lettere at finde møbelklassikerne til dit hjem!


 

 

Mange drømmer om designmøbler i hjemmet. Men priserne kan være høje, og udbuddet af designmøbler i god stand varierer.

EU’s regler om fri bevægelighed betyder, at du helt lovligt kan købe kopi designmøbler fra EU-lande, hvor det er lovligt at sælge dem. I England er det fx lovligt at fremstille kopi designmøbler, hvis møbeldesignet er mere end 25 år gammelt, mens der i Danmark skal gå 70 år efter designerens død, før møblet må kopieres.

 

Men hvis virksomheden er registreret i et land, hvor det er lovligt at sælge kopi designmøblet – så kan du lovligt købe alle de kopi designmøbler, du drømmer om at have stående i dit hjem. Og der er meget at drømme om!

 

Kopi designmøbler

 

Kopi designmøbler kan fås i meget høj kvalitet, men det betaler sig at undersøge kvaliteten grundigt ved at læse om materialevalg og håndværk, før man vælger kopi designmøbler.

Du kan finde kopier af møbler designet af alle de store navne som Poul Volther, Verner Panton, Le Corbusier, Mies van der Rohe og mange flere.

 

Søger du efter Arne Jacobsens Ægget, eller drømmer du om Poul Henningsens unikt designede og meget smukke lampe Koglen?

 

Så kan du i fred og ro nærlæse beskrivelser af håndværk, materialevalg, fragtpriser og garantier, før du vælger nye skønne kopi designmøbler til hjem eller kontor.

 

Du kan få kopi designmøbler i dit hjem, der er fremstillet med en håndværksmæssig kunnen og i en kvalitet, der er fuldt på højde med de originale designklassikere.

En ekstra fordel er, at hvor det kan være svært at skaffe visse designmøbler i perfekt stand, kan du uden problemer købe nye kopi designmøbler, der selvfølgelig er i perfekt stand.

 

Måske føler du en vis ærefrygt ved tanken om at bruge klassikere som Svanen eller Ægget til daglig brug. Hvis du vælger kopi designmøbler, behøver du ikke at være bange for at bruge dine møbler. Du kan købe nye, når de er slidt op – men indtil da er dine kopi designmøbler fuldstændig lige så smukke, attraktive, funktionelle og behagelige som ægte designmøbler.

 

Brug moebler.dk’s søgeformular – så får du markedets bedste tilbud på kopi designermøbler.

 

Klik her og udfyld vores formular

 

 

 

 

Møblerdk • Personlige oplysninger • Kontakt: danmarkkort@gmail.com • Om os